Startpagina
Mail Marjan Janssen
Mail Marjan
Homepage NWP
Spagyriek
Toepassingen
Startpagina
Marjan Janssen
Praktijkruimte
Contact
Bereikbaarheid
Links
Natuurgeneeskunde
Voeding
Fytotherapie
Bachbloesem
Lichaamsgericht werk
Spagyriek
Toepassingen
Werkwijze
Behandeling
Nazorg
Tarieven
Vergoedingen
Nieuws / Artikelen
Hooikoorts
Luister naar je lichaam
Wat is CBD?
EHBO Op vakantie
Natuurlijke EHBO
Wondverzorging
Brandend maagzuur
Wat laat je.....
Spagyrics.nl

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Marjan Janssen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marjan Janssen  info@marjanjanssen.nl

Aangesloten bij Beroepsvereniging NWP  Lidmaatschapsnummer P1687

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode op basis van kruiden.


De behandelmethodes welke ik in mijn praktijk toepas zijn gericht op het stimuleren van ieders zelfgenezend vermogen. Ons lichaam bezit namelijk allerlei interne systemen die erop gericht zijn om het lichaam zo gezond mogelijk te houden, het vermogen om verstoringen zelf te bestrijden en te herstellen. Dit wordt ook wel het zelfgenezend vermogen genoemd.

  

Spagyriek

Het zelfgenezend vermogen is afhankelijk van beweging, voeding, je mentale gesteldheid, of je bloot staat aan veel stress en noem maar op.

Als je te lang gebukt gaat onder bijvoorbeeld stress, spanning, angst, pijnen of frustraties, kun je lichamelijke klachten ontwikkelen, lichaam en geest zijn tenslotte een.


Spagyriek is gebaseerd op het idee dat bepaalde gebeurtenissen (bijvoorbeeld trauma’s in het recente of vroege verleden) een sluier werpen over je functioneren. Zo kan bijvoorbeeld een trauma uit het verleden een voortdurende angst en daardoor beperking veroorzaken. Zo is het mogelijk dat iemand met een groot onverwerkt verdriet of iemand die erg gekwetst is in het verleden zich niet meer durft of kan uiten, steeds minder contact zoekt, zich terugtrekt uit het sociale leven uiteindelijk lichamelijke klachten gaat ontwikkelen.

Voorbeelden van lichamelijke klachten ten gevolge van langdurige stress, onverwerkte trauma’s en verdriet zijn er spijtig genoeg te over.

Spagyriek kan zowel ingezet worden op de fysieke klacht als op de onderliggende oorzaak, die dus bijvoorbeeld mentaal, emotioneel of gedragsmatig van aard kan zijn. Spagyriek helpt op een milde manier te kijken naar wat versluierd is geraakt.

Anders gezegd, Spagyriek is een prachtige behandelmethode om symptomen te verlichten maar ze kunnen desgewenst ook doordringen in de diepere lagen van je persoonlijkheid door om zo bij de kern van je probleem te komen. Tijdens dit proces kun je je bewust worden van datgene wat je in de weg heeft gestaan om jezelf te kunnen zijn. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat je beseft wat er met je is gebeurd waarna heling mogelijk wordt.

Spagyriek is voor jong en oud en het kan worden ingezet bij een ongelooflijk breed scala aan lichamelijke en emotionele klachten.

Het unieke van spagyriek is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op de individuele cliënt.

Bovendien kan spagyriek moeiteloos geïntegreerd worden in iedere reguliere of complementaire therapievorm. 


De Spagyriek Apotheek is de Nederlandse importeur van het assortiment van de Duits-Zwitserse firma Phylak Sachsen GmbH. Phylak en bereidt spagyrische essences volgens de modernste GMP-normen. Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kent geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van de Spagyriek apotheek

http://www.spagyrics.nl


  

Ervaringen uit mijn praktijk:

“mijn overgangsklachten, daar heb ik geen last meer van, ik heb het gevoel weer grond onder mijn voeten te hebben en te weten wat ik wil en waar ik sta”.

“ik slaap beter, mijn ontlastingspatroon is weer regelmatig en zonder problemen en mijn energie komt weer langzaam terug”

“een heftig proces maar ik ben blij dat ik dit doorlopen heb, ik heb het gevoel enkele jaren van mijn leven weggegooid te hebben, maar nu toch weer mijn eigen ik weer terug gevonden te hebben. Dank je wel daarvoor”