Startpagina
Mail Marjan Janssen
Mail Marjan
Homepage NWP
Nazorg
Tarieven
Startpagina
Marjan Janssen
Praktijkruimte
Contact
Bereikbaarheid
Links
Natuurgeneeskunde
Voeding
Fytotherapie
Bachbloesem
Lichaamsgericht werk
Spagyriek
Toepassingen
Werkwijze
Behandeling
Nazorg
Tarieven
Vergoedingen
Nieuws / Artikelen
Hooikoorts
Luister naar je lichaam
Wat is CBD?
EHBO Op vakantie
Natuurlijke EHBO
Wondverzorging
Brandend maagzuur
Wat laat je.....

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Marjan Janssen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marjan Janssen  info@marjanjanssen.nl

Aangesloten bij Beroepsvereniging NWP  Lidmaatschapsnummer P1687

Nazorg

Vervolgconsult


Het herstel is een proces dat tijd en begeleiding vraagt. Om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden, zijn vervolgconsulten noodzakelijk. Afhankelijk van de aard van de klachten en de gekozen therapie, kan de tijdsduur tussen de consulten variƫren van enkele dagen tot enkele weken of zelfs maanden.

Een vervolgconsult duurt 45 minutenTelefonisch contact


Ondanks het feit dat ik maatwerk lever naar uw persoon en uw klacht(en) kan het zijn dat u veranderingen bemerkt die u niet kunt thuisbrengen of die vragen bij u oproepen. In dergelijke situaties wil ik u vragen telefonisch of per mail contact met mij op te nemen. Omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben de telefoon op te nemen wil ik vragen uw naam en telefoonnummer in te spreken waarna ik er naar streef u dezelfde dag nog terug te bellen.


In geval u mij niet (tijdig) kunt bereiken en uw klacht van dien aard is dat hij niet kan wachten, wil ik u vragen contact op te nemen met uw huisarts.


Persoonlijk streef ik, uiteraard met uw goedkeuring, naar een open verstandhouding met uw (huis)arts. Schrijft uw arts medicijnen voor, vraag dan altijd om uitleg en vraag daarbij ook wat er gebeurt als u ze niet inneemt. Als u besluit ze wel in te nemen, stop dan met de middelen, die u van mij heeft gekregen. De meeste artsen en apothekers kunnen niet beoordelen of deze middelen samen veilig kunnen worden ingenomen.