Startpagina
Mail Marjan Janssen
Mail Marjan
Homepage NWP
Behandeling
Nazorg
Startpagina
Marjan Janssen
Praktijkruimte
Contact
Bereikbaarheid
Links
Natuurgeneeskunde
Voeding
Fytotherapie
Bachbloesem
Lichaamsgericht werk
Spagyriek
Toepassingen
Werkwijze
Behandeling
Nazorg
Tarieven
Vergoedingen
Nieuws / Artikelen
Hooikoorts
Luister naar je lichaam
Wat is CBD?
EHBO Op vakantie
Natuurlijke EHBO
Wondverzorging
Brandend maagzuur
Wat laat je.....

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Marjan Janssen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marjan Janssen  info@marjanjanssen.nl

Aangesloten bij Beroepsvereniging NWP  Lidmaatschapsnummer P1687

Behandeling

Het eerste consult omvat een uitgebreide anamnese. Deze duurt doorgaans 1 tot 2 uur.

Doorgaans zal ik u voor het eerste consult vragen om uw eventuele medicatielijstje mee te brengen en gedurende 3 dagen uw eet-en drinkpatroon te beschrijven.

Tevens zal ik tijdens het eerste consult irisfoto’s maken ter ondersteuning van mijn natuurgeneeskundige diagnose.

Om tot een natuurgeneeskundige diagnose en een passend behandelplan te komen neem ik enkele dagen de tijd om alle gegevens uit te werken. Om deze reden plan ik met u meteen een 2e afspraak, ongeveer een kleine week na het eerste consult.

Tijdens dit tweede consult leg ik u mijn natuurgeneeskundige diagnose uit, geef ik aan wat de behandelopties zijn en hoe lang de behandeling zal gaan duren.

 


Irisdiagnose


Iedere iris is uniek. Van de 5 miljard mensen op aarde heeft niemand dezelfde iris als u. Niet alleen de kleuren, ook de ontelbare patronen in elke iris zijn het genetisch bepaalde bewijs van uw uniciteit.


Iriscopie houdt zich niet alleen bezig met het bestuderen van het gekleurde deel van het oog (de iris). Oogdiagnose heeft betrekking op het hele oog. Oogdiagnostiek is iriscopie plus een beoordeling van de sclera, cornea, ooghoeken, oogleden, oogwimpers, pupilrand, lens en netvlies met bloedvaten. Een natuurgeneeskundige beoordeelt niet de functie van het oog zoals een opticien of oogarts dat doet.


Tekens die zichtbaar zijn in het oog, geven zwakten in orgaanstelsels aan. Hieraan kun je zien in welke gebieden klachten zich (over het algemeen zullen) openbaren. Zij geven informatie over de belasting van de afvalstoffen in het systeem, geven indicaties over vatbaarheid voor bepaalde ziektes en de reactie van het lichaam daarop.


De irisdiagnose is een hulpmiddel om tot een bredere diagnose te komen en niet een op zichzelf staand middel om een ziekte te diagnosticeren.Kruidenmengsels, voedingssupplementen of bachbloesemremedies


Wanneer een of meerdere van deze zaken voorgeschreven worden kunnen deze via de praktijk besteld worden. Ieder middel wordt speciaal per patiƫnt op maat gemaakt en gedoseerd.