Startpagina
Mail Marjan Janssen
Mail Marjan
Homepage NWP
Bachbloesem
Lichaamsgericht werk
Startpagina
Marjan Janssen
Praktijkruimte
Contact
Bereikbaarheid
Links
Natuurgeneeskunde
Voeding
Fytotherapie
Bachbloesem
Lichaamsgericht werk
Spagyriek
Toepassingen
Werkwijze
Behandeling
Nazorg
Tarieven
Vergoedingen
Nieuws / Artikelen
Hooikoorts
Luister naar je lichaam
Wat is CBD?
EHBO Op vakantie
Natuurlijke EHBO
Wondverzorging
Brandend maagzuur
Wat laat je.....

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Marjan Janssen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marjan Janssen  info@marjanjanssen.nl

Aangesloten bij Beroepsvereniging NWP  Lidmaatschapsnummer P1687

Bachbloesem

Bachbloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. U kent vast situaties waarin u in de natuur liep en een geur, een vleug van etherische geurstoffen uw gemoed veranderde. Sommige beuren op, andere maken je hoofd even leeg, hebben een temperende werking of geven je juist inzichten of helpen je afstand te doen van malende gedachtes.

Iedere Bachbloesem heeft een eigenschap om een ongewenst negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Als voorbeeld noem ik de ombuiging van bijvoorbeeld faalangst in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.


Een Bachbloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen, dieren als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het gebruik van Bachbloesems is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kunt ze niet overdoseren en ze werken niet verslavend.

Tenslotte kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.